Nalazite se
Članak
Objavljeno: 22.10.2019. 11:03

Ratovi zvijezda 

Posljednji trailer Star Wars: The Rise of Skywalker

Pogledajte posljednji najavni video završnog dijela treće Star Wars trilogije.

Posljednji trailer Star Wars: The Rise of Skywalker

Najnoviji Star Wars film i posljednji dio treće trilogije pod nazivom Star Wars: The Rise of Skywalker, u kina će stići 20. prosinca ove godine, kako bi tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana mogao blagajne preplaviti ogromnim količinama novaca fanova koji jedva čekaju kupiti karte.

Ukoliko spadate među njih, vjerojatno će vas razveseliti da je LucasFilm upravo na YouTubeu lansirao novi trailer s najavom filma, za koji kaže da je posljednji uoči prikazivanja u kinima, a možete ga pogledati ovdje.

 

Kako se može vidjeti, u filmu se okupila čitava ekipa iz prošlih nastavaka, uključujući princezu Leiu koju ponovno otjelovljuje Carrie Fisher u digitalnom obliku, obzirom da je glumica preminula još 2016. godine, a film Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi iz 2017. je bio posvećen upravo njoj.

Iz trailera se također može vidjeti da nam predstoji završni obračun lightsaberima između Rey i Kylo Rena. Obzirom da su mnogi fanovi bili nezadovoljni raspletom u Posljednjem Jediju, bit će zanimljivo vidjeti što su JJ Abrams i ekipa smislili za kraj treće priče o Ratovima zvijezda, no nije teško zaključiti da će dobro pobijediti, iako bismo mogli ostati bez nekog od "sekundarnih" glavnih likova.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->