Nalazite se
  • Lifestyle
  • Prve slike iz TV serije The Witcher
Članak
Objavljeno: 02.07.2019. 11:10

Netflix 

Prve slike iz TV serije The Witcher

Netflix je objavio fotke na kojima možemo vidjeti Geralta, Yennefer i Ciri.

Prve slike iz TV serije The Witcher

U trenutku dok još uvijek čekamo prvi video trailer iz nove TV serije The Witcher, Netflix je na Twitteru objavio nekoliko slika glavnih likova u kostimima. Na slikama možete vidjeti Geralta kojeg tumači Henry Cavill, Yennefer (Anya Cholatra) i Ciri (Freya Allan).

witcher 2

Jedna od tih slika na kojoj se može vidjeti Geralta s leđa, napravljena je poput kino plakata, pa na njoj piše "Najgora čudovišta su ona koja sami stvorimo".

witcher 4

Na slici se također lijepo vidi da Geralt nosi na leđima samo jedan mač umjesto dva kao što smo mogli vidjeti u video igrama. Razlog je taj što u knjigama također ima samo jedan mač na leđima, dok je drugi pričvršćen za sedlo njegovog konja. Drugim riječima, treba znati da se TV serija temelji prvenstveno na knjigama a ne na igrama, mada će se u njoj sigurno naći elementi koji povezuju oba "medija", jer je jednim dijelom rađena po igri Witcher 3.

witcher 3

U seriji ćete pratiti Geralta od Rivije, usamljenog lovca na čudovišta koji se kreće svijetom u kojem se ljudi često pokazuju gorim od čudovišta. Kada ga sudbina spoji s moćnom čarobnicom i mladom princezom, nastat će trojac koji će zajednički prolaziti izazovne avanture.

witcher 6

Netflix će 19. srpnja održati konferenciju na San Diego Comic Conu, na kojoj će predstaviti puno više detalja o seriji, lansirati prvi trailer te nam možda odati datum početka prikazivanja prve sezone koja bi trebala krenuti negdje na jesen ove godine.

Vezani sadržaji
Ključne riječi TV serija Netflix The Witcher
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam