Nalazite se
  • Lifestyle
  • Disney+ će koštati 7 dolara mjesečno
Članak
Objavljeno: 12.04.2019. 10:35

Disney+ 

Disney+ će koštati 7 dolara mjesečno

Za te novce ćete dobiti sadržaje Disneya, Marvela, Star Warsa, Pixara, National Geographica...

Disney+ će koštati 7 dolara mjesečno

Disney je na prezentaciji za svoje investitore otkrio detalje svoje nove video streaming platforme/aplikacije Disney+, koja bi mogla predstavljati veliku konkurenciju Netflixu, jer ćete na njoj dobiti sadržaje u intelektualnom vlasništvu velikih igrača, koji uključuju Marvel i Star Wars franšize, a u dodatnim paketima će se nuditi i sadržaji ESPN-a i Hulua.

Svi sadržaji na Disney+ servisu pretplatnicima će biti dostupni za preuzimanje, što znači da ćete ih moći gledati i offline, sve dok plaćate pretplatu, a podržavati će 4K i HDR. 

Disney je otkrio da će Captain Marvel imati ekskluzivan streaming na Disney+ platformi, kao i svi Cars filmovi. Predstavljani su i neki novi projekti koji uključuju novu seriju Jeffa Goldbluma u produkciji National Geographica te Marvelovu seriju koja je još neimenovana u kojoj će se vratiti Tom Hiddleston kao Loki. Lucasfilm je objavio da je dovršeno snimanje Star Wars serije The Mandalorian i ona će također biti dostupna na Disney+ platformi.

Disney je obećao da će se u prvoj godini streaming platforme u ponudi naći svi sadržaji Pixara, svi iz Star Wars franšize i svi iz MCU-a (Marvel Cinematic Universe)

Platforma u početku neće biti dostupna u Europi, ponajviše zbog pravila Europske unije o obaveznom postotku učešća lokalnih sadržaja na streaming platformama, no Disney vjeruje da će se i u naše krajeve došetati do 2021. godine.

U Sjevernoj Americi Disney+ počinje s radom 12. studenog 2019. a mjesečna pretplata će iznositi 6,99 dolara mjesečno.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam