Nalazite se
  • Lifestyle
  • PUBG dobiva priču i singleplayer kampanju
Članak
Objavljeno: 27.06.2019. 11:35

PUBG Corporation 

PUBG dobiva priču i singleplayer kampanju

Za nove modove gameplaya angažiran je developer koji je radio brojne Call of Duty naslove.

PUBG dobiva priču i singleplayer kampanju

Priča sigurno nije neki element gameplaya koji biste očekivali u battle royale naslovu PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG), no PUBG Corporation je objavio da je pokrenuo novi studio pod naslovom Striking Distance, kojeg će voditi suosnivač Sledgehammer Gamesa Glen Schofield.

U svojoj objavi PUBG Corporation navodi da će Schofieldov tim biti zadužen za "originalno narativno iskustvo", što znači da bi PUBG trebao dobiti pravu priču i singleplayer kampanju, a ne da se sve svodi isključivo na battle royale način igre jedan igrač protiv svih ili tim protiv svih drugih timova, a sve s ciljem ostvarenja chicken dinnera (izraz za pobjedu u PUBG-u).

Glen Schofield iza sebe ima bogato iskustvo, pa je svojevremeno vodio ekipu koja je u Visceral Gamesu napravila Dead Space, dok je kao suosnivač Sledgehammer Gamesa radio na Call of Duty naslovima od Modern Warfare 3 pa sve do WWII iz 2017. godine.

Za sada još nije poznato kada bi se osvježena igra trebala pojaviti i hoće li se raditi o zasebnom naslovu, ili o samo novom modu/DLC-u za klasični PUBG.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->