Nalazite se
Članak
Objavljeno: 02.07.2019. 13:19

Istraživanje 

Pola Amerikanaca nema pojma koji iPhone koriste

Osim što ne znaju koji iPhone imaju, Ameri većinom misle da njihovi telefoni imaju 5G podršku.

Pola Amerikanaca nema pojma koji iPhone koriste

Istraživanje koje je u SAD-u proveo decluttr, ukazuje da otprilike polovina Amerikanaca ne zna koji telefon posjeduje. Sudionici ovog istraživanja trebali su među svim modelima iPhonea prepoznati uređaj koji posjeduju, no mnogima to nije uspjelo, a posebno loše rezultate su imali vlasnici iPhonea XR i iPhonea 7, jer njih 56% nije uspjelo pronaći uređaj s kojim se svakodnevno služe.   

Za razliku od njih, najuspješniji u prepoznavanju vlastitog uređaja bili su vlasnici Samsung Galaxya S9+, jer je njih 71% uspješno prepoznalo svoj telefon.

Mnogi američki korisnici također ne znaju mogućnosti svojih uređaja, pa otprilike 60% njih nema pojma da Galaxy S7, S8 i S9 podržavaju bežično punjenje.

Kod vlasnika Appleovih telefona situacija je još gora, jer vlasnici iPhoneova X, XR i XS ne znaju podržava li njihov uređaj NFC, a polovica ih ne zna jesu li vodootporni. 

I na kraju još treba navesti i da jedna trećina Amera misli da posjeduje uređaj s 5G značajkama, a neki vjeruju da su im telefoni brži upravo zbog te (nepostojeće) 5G podrške.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->