Nalazite se
Članak
Objavljeno: 31.05.2011. 16:25

IKEA 

IKEA na meti bombi-budilica

Posljednji puta IKEA je bila na meti bombaša 2009. godine u Amsterdamu.

IKEA na meti bombi-budilica

Prema službenom policijskom priopćenju, eksplozivne naprave iste vrste postavljene su u prodavanicama u Ghentu u Belgiji, Eindhovenu u Nizozemskoj i Lilleu u Francuskoj.

"Prema informacijama koje smo dobili, eksplozije su se desile svugdje na isti način, eksplodirale su budilice u kojima je bio skriven eksploziv", izjavila je policija.

U svim slučajevima, eksplozije su bile male jačine i nisu pričinile štetu, niti je bilo povrijeđenih.

 eksplozije su bile male jačine, nisu pričinile veću štetu i nema povrijeđenih 

U dućanu u Ghentu, jedan zaposleni i jedan čuvar su se nakon eksplozije žalili na bolove u ušima. U tom dućanu su gotovo istovremeno u kasno poslije podne odjeknule dvije eksplozije, navode u državnom belgijskom tužilaštvu. Dvije budilice, koje su bili skrivene ispod paleta u unutrašnjosti dućana, aktivirane su daljinski, a do sada još nitko nije preuzeo odgovornost za ove napade.

Još nije jasno radi li se o osveti nekog razočaranog kupca, ili je to djelo organizirane ucjenjivačke skupine, koja će se uskoro javiti upravi IKEA-e i tražiti novac kako se napadi ne bi ponovili. Stoga, ako ste ovih dana planirali do Graza po neki lijepi komad namještaja, radije se uputite

Vezani sadržaji
Ključne riječi Ikea Namještaj Bombe Budilice
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->