Nalazite se
Članak
Objavljeno: 23.05.2011. 21:15

Propao smak svijeta 

Ljutiti sljedbenici traže proroka

Među Amerikancima je mnoštvo onih koji su duboko razočarani što nije došlo do smaka svijeta.

Ljutiti sljedbenici traže proroka

Evangelistički prorok Harold Camping, koji je tvrdio kako će 21. svibnja 2011. biti smak svijeta, još uvek nije objasnio što je točno bilo pogrešno u njegovom proročanstvu.
Član upravnog odbora Campingove radio stanice FamilyRadio Tom Evans, smatra kako bi se njegov šef trebao barem ispričati javnosti zbog svojeg promašaja. Naime, njegovi sljedbenici i oni koji su vjerovali da se bliži kraj svijeta rasprodali su svoju imovinu i odlazili na daleka putovanja kako bi posljednji puta vidjeli svoje voljene, pa su stoga sad prilično razočarani i pomalo ljuti.
Tisuće sljedbenika okupilo se ispred njegove radio-stanice jer su mu dali čak i svoju životnu ušteđevinu kako bi se spasili. Međutim, od Campinga nema ni traga ni glasa, a na vratima crkve koju je osnovao piše samo "Kancelarija je zatvorena".

 supruga tvrdi kako je i on šokiran što nije došlo do smaka svijeta i što smo svi i dalje živi 

Ipak, Evans kaže da se čuo sa prorokovom suprugom, koja mu je rekla kako je Harold dobro i da se nalazi u Aucklandu.
"Njegova supruga rekla mi je kako on ne namjerava davati bilo kakve izjave i objašnjavati svoje postupke u medijima" kaže Evans. Campingova žena je također izjavila kako je i on šokiran što se smak svijeta nije dogodio i što smo svi i dalje živi.
Camping je istu stvar predvidio i za 1994. godinu, ali je kasnije rekao da mu se greška potkrala zbog matematike. Po novom predviđanju, apokalipsa je trebala početi 21. svibnja 2011. u 18 sati po lokalnom vremenu.

Vezani sadržaji
Ključne riječi SAD Smak svijeta Camping Prorok
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->