Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.03.2020. 10:00

Bauhutte 

Gaming krevet koji vam nudi sve osim života

Japanski proizvođač namještaja izradio je krevet u potpunosti namijenjen gamerima.

Gaming krevet koji vam nudi sve osim života

Ako ste si nabavili gaming stol i gaming stolicu te mislite da je time vaš gaming brlog kompletiran, teško ste se prevarili jer nam dolazi prvi pravi gaming krevet. Japanski proizvođač gaming namještaja Bauhutte izradio je nešto što će mnogim hard-core gamerima predstavljati ultimativni setup i omogućiti im da zbog igranja više doslovce ne moraju izlaziti iz kreveta, osim zbog obavljanja znate već kojih stvari.

gaming krevet 4

Zapravo je bolje reći da se radi o gaming spavaćoj garnituri koja se sastoji od gaming kauča, specijalnog podignutog uzglavlja, gaming pokrivača, nosača za slušalice, stola s nosačem za monitore, ormarića za energetske napitke, dva stolića za konzole, računalo, tipkovnice, miša i grickalice s nosačima čaša i stražnjeg stolića za sitne potrepštine sa savitljivim nosačem za mobitel.

gaming krevet 1

Dodatno još možete naručiti ormar za odjeću s ladicama, na koji možete postaviti mikrovalku i kuhalo za kavu, kako bi vam sve što vam treba u životu bilo na dohvat ruke.

To vam sve omogućuje da igrate ležeći i sjedeći te da ne morate izlaziti iz svojeg gaming setupa za punjenje kalorijama, šećerom i energijom.

gaming krevet 3

Pomoću tog komada namještaja možete zaboraviti na trivijalnosti poput hodanja osim zbog odlaska tamo gdje svatko ponekad mora otići i ne zamarati se banalnim floskulama poput zdravog života.

Gaming krevet se prodaje po cijeni od 7000 kuna, a jedina je šteta što još nemaju uvoznika za Hrvatsku, no možda se to promijeni kad neki startup pročita ovaj članak.

Good game!Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->