Nalazite se
Članak
Objavljeno: 14.10.2020. 10:00

PUMA ULTRA SL 

Griezmann danas igra u kopačkama Rimca

Puma i Rimac izradili kopačke za nogomet koje će debitirati na utakmici Hrvatske i Francuske u Zagrebu.

Griezmann danas igra u kopačkama Rimca

Mate Rimac ima novi proizvod za koji se tvrdi da je najbrži na svijetu. Ovoga puta se ne radi o nekom novom hiperautomobilu ili električnom biciklu, već o kopačkama za nogomet.

Poznati proizvođač sportske obuće Puma, objavio je da se udružio s tvrtkom Rimac Automobili kako bi izradili kopačke za nogomet pod nazivom PUMA ULTRA SL FG, za koje tvrde da su "najbrže kopačke na svijetu".

Valja naglasiti da se radi o limitiranoj seriji kopački težine od samo 90 grama, koje će se proizvesti i prodati u samo 412 pari, a moći ćete ih kupiti putem weba ili kod retailera, no nije poznato po kojoj cijeni i hoće li koji par stići i u naše dućane.

Puma kaže da su kopačke razvili nakon proučavanja Rimac C-Two hiperautomobila, kako bi im pružili "stabilnost na elitnoj razini, idealno prianjanje za podlogu i malu težinu uz ekskluzivnu Puma inovaciju".

20AW_PR_TS_Rimac_1920x1080px_12

Kako bi kopačke izdržale nabijanje lopte (i cjevanica), Puma ih je izradila od izdržljivog termoplastičnog poliuretana (TPU-a), a aerodinamični oblik duguju upravo dizajnu C-Two hiperautomobila.

Zanimljivo je da će nove kopačke debitirati na utakmici Lige nacija između Francuske i Hrvatske, a nosit će ih jedan od najopasnijih napadača današnjice, Antoine Griezmann.

Dakako, u svemu ovom ima jako puno marketinga, no vjerujemo da se radi o doista kvalitetnim kopačkama, a ovakav publicitet će dobro doći Pumi, ali još više Rimcu

Nadamo se da hrvatski navijači neće okriviti Matu Rimca ako nam Griezmann uvalja par komada. Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->