Nalazite se
Članak
Objavljeno: 05.03.2021. 10:21

Digitalno bankarstvo 

Plaću ćete moći primati na Revolut

Financijska digitalna platforma Revolut je u Hrvatskoj postala legitimna digitalna banka.

Plaću ćete moći primati na Revolut

Ukoliko često kupujete online postoji velika vjerojatnost da već koristite Revolut aplikaciju i/ili karticu, kako biste to činili bez naknada i na sigurniji način nego da plaćate standardnom bankovnom karticom.

Ukoliko koristite usluge ove fintech platforme, vjerojatno ste otkrili da Revolutom možete činiti i mnoge druge stvari, uključujući jednostavnu kupoprodaju bitcoina i dragocjenih metala (zlata), kao i trgovati dionicama.

Sada je Revolut objavio da postaje prava banka na nekoliko novih tržišta, koja uključuju i  hrvatsko. Obzirom da kompanija već posjeduje bankarsku licencu u EU još od 2018., nije nimalo čudno što svoje usluge proširuje na područja koja su do sada bila rezervirana za klasične banke, što znači da ćete u Hrvatskoj moći otvoriti i depozitni račun i imati mogućnost primanja plaće i drugih redovnih primanja direktno na svoj Revolut račun.

Ono posebno važno je što će vaši depoziti biti zaštićeni "garantnom shemom", što znači da ukoliko Revolut banka upadne u probleme, možete povući do 100 tisuća eura zahvaljujući tom osiguranju depozita.

Više informacija o Revolutu u Hrvatskoj možete pronaći na ovoj poveznici: https://www.revolut.com/hr-HRVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->