Nalazite se
Članak
Objavljeno: 22.02.2021. 13:56

Gamechuck 

Hrvatski Speed Limit u fizičkom izdanju

Gamechuck najavljuje početak prednarudžbi fizičkog i kolekcionarskog izdanja igre speed Limit.

Hrvatski Speed Limit u fizičkom izdanju

Arkadna igra retro dizajna Speed Limit, koju potpisuje hrvatski developer Gamechuck, nakon izlaska na digitalnim platformama, u izdanju Strictly Limited Gamesa pojavit će se i u fizičkom i kolekcionarskom  obliku za PS4 i Nintendo Switch konzole.  

"Speed Limit fizičko izdanje dolazit će s videoigrom i posebnim artbookom te će biti dostupno u ograničenoj ponudi od 3.300 primjeraka za Nintendo Switch, odnosno 1.700 kopija za PlayStation 4.

Speed Limit kolekcionarsko izdanje dolazit će s videoigrom, posebnim artbookom, soundtrackom na izdvojenom mediju, posterom te naljepnicom, a bit će dostupno u ograničenoj ponudi od 700 primjeraka za Nintendo Switch, odnosno 350 kopija za PlayStation 4", navodi Gamechuck u svojem priopćenju.

Usto, zasebno će se moći kupiti posebni artwork iz videoigre, isprintan na aluminijskoj pločici dimenzija 14 x 17 x 3mm, u ograničenoj ponudi od 149 komada.

Isporuka je predviđena za svibanj, odnosno lipanj ove godine, a predbilježbe potražite na ovoj poveznici.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->