Nalazite se
  • Lifestyle
  • Video: Dance party u bestežinskom stanju
Članak
Objavljeno: 28.01.2018. 10:58

Svemirski party 

Video: Dance party u bestežinskom stanju

DJ-i i sudionici partya uživat će u bizarnom plesu na elektronsku glazbu u uvjetima mikrogravitacije. 

Video: Dance party u bestežinskom stanju

Popularni njemački i svjetski organizator velikih događanja elektronske plesne glazbe BigCityBeats 7. veljače ove godine organizirat će mali ali jedinstveni party pod nazivom World Club Dome Zero Gravity, koji će biti smješten u posebno prilagođeni zrakoplov Airbus A310 koji će sudionike povesti u seriju paraboličnih letova koji će im omogućiti da zaplešu u uvjetima mikrogravitacije ili kako to obično nazivamo, bestežinskog stanja, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Među 55 sudionika partya u zrakoplovu koji polijeće iz Frankfurta naći će se nekoliko top svjetskih DJ-a, uključujući nizozemskog DJ Armina van Buurena i poznatog producenta i DJ-a iz Los Angelesa Stevea Aokija. Kako bi party imao svemirski prizvuk, u uvjetima mikrogravitacije će zaplesati i dva astronauta veterana ESA-e Jean-Francois Clervoy iz Francuske i Pedro Duque iz Španjolske. Osim njih i članova tehničkog osoblja, BigCityBeats na party besplatno vodi i 25 fanova sa svih kontinenata koji su se predstavili svojim videima na stranici BCB-a te su izabrani za ovo nesvakidašnje događanje.

Obzirom da je medijski pokrovitelj ovog partya njemački TV kanal Pro 7, nema sumnje da ćemo ubrzo vidjeti kako su se ljudi rasplesali u simuliranim uvjetima svemira. Let će ukupno trajati oko 90 minuta, a čageri će na raspolaganju imati oko 20 minuta bestežinskog stanja. Nadamo se da se nitko iz naših krajeva neće dosjetiti kopirati ovaj tulum pa dobijemo nešto tipa "cajke u svemiru". Brrrr…

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam