Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Epski smrtonosni strojevi Petera Jacksona
Članak
Objavljeno: 19.12.2017. 13:32

Mortal Engines 

VIDEO: Epski smrtonosni strojevi Petera Jacksona

Nakon Gospodara prstenova i Hobbita, Peter Jackson nam donosi novu spektakularnu priču po novelama Phillipa Reevea.

VIDEO: Epski smrtonosni strojevi Petera Jacksona

Peter Jackson i Universal Pictures objavili su novi filmski trailer kojim najavljuju film Mortal Engines (Smrtonosni strojevi), rađen prema seriji novela Philipa Reevea. Film će režirati Christian Rivers koji je s Jacksonom surađivao na filmovima serijala Gospodar prstenova i Hobbit, dok su scenarij napisali Jackson, Fran Walsh i Philippa Boyens, trojac koji je zaslužan za adaptacije Tolkienovih knjiga.

Osnovna priča smještena je u budućnost nakon takozvanog "60-minutnog rata" u kojoj su veliki gradovi postali ogromni strojevi i "hrane se" manjima, kako bi si osigurali korisne materijale i energiju, a najopakiji od njih, London, pokušava smlaviti jedan mali rudarski grad, no na tom putu stoje mu mladi heroji koji će ga nastojati spriječiti u tome, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Obzirom da su novele Smrtonosni strojevi prodavane u milijunskim nakladama i više puta nagrađivane, Jackson i ekipa su zaključili da bi ekranizacija velikih pokretnih monumentalnih strojeva-gradova mogla lijepo puniti kino blagajne, a kako će im to uspjeti saznat ćemo u prosincu 2018. godine za kada je zakazana premijera.   

Glavne uloge tumače nešto manje poznati Robert Sheehan i Hera Hilmar te dobro nam poznati Hugo Weaving koji je u Gospodaru prstenova i Hobbitu tumačio Elronda.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->