Nalazite se
  • Lifestyle
  • Hrpa Ubisoftovih naslova za igranje na Gamescomu
Članak
Objavljeno: 26.12.2017. 11:37

Ubisoft 

Hrpa Ubisoftovih naslova za igranje na Gamescomu

Mada je do Gamescoma još više od 8 mjeseci, Ubisoft objavljuje što će se sve moći igrati. 

Hrpa Ubisoftovih naslova za igranje na Gamescomu

Jedan od najvećih sajmova gaminga Gamescom 2018. u njemačkom Kelnu svoja vrata otvara 22.8.2018., a Ubisoft je već izašao s popisom igara koje će se tamo moći igrati. 

Posjetitelji će tako uživati u igranju naslova Assassin’s Creed Origins, Far Cry 5, Mario + Rabbids Kingdom Battle, South Park: The Fractured But Whole i The Crew 2, te se međusobno nadmetati u igrama For Honor i Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

Među brojnim sadržajima naći će se i plesni show na pozornici uz Just Dance 2018, kao i ekskluzivne prezentacije novih igara, demoa, trailera, a tu će biti i tradicionalno dijeljenje poklona.

Pored toga posjetitelji će doći u priliku kupovati kolekcionarske Ubicollectibles iteme, uključujući novih 6 Collection Chibi figurica u Ubisoftovom dućanu koji će biti postavljen na sajmu. Tijekom održavanja sajma održat će se i finala u Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League Season 2 natjecanja, a fanovi koji neće biti u prilici doći na Gamescom, moći će pratiti i brojne prijenose uživo, koji će uključivati mečeve, live predstavljanja novih igara te panel diskusije. 

Ubisoft će među članovima Ubisoft Cluba odabrati 15 igrača koji će imati priliku postati VIP gosti te uživati u događanjima iza scene poput druženja s developerima svojih najomiljenijih igara. 

Vezani sadržaji
Ključne riječi igre Ubisoft Gamescom 2018
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->