Nalazite se
  • Lifestyle
  • Nove Alien igre radit će direktno filmski studio
Članak
Objavljeno: 19.01.2018. 14:01

20th Century Fox 

Nove Alien igre radit će direktno filmski studio

FoxNext Games je kupio Cold Iron Studios, pa će sve buduće igre biti pod njegovom ingerencijom.

Nove Alien igre radit će direktno filmski studio

Developerski studio Cold Iron Studios sastoji se od brojnih veterana u izradi video igara i dosad su radili na naslovima koji uključuju Bioshock Infinite, Neverwinter i Metroid Prime 3. Mada studio postoji tek godinu dana i iza sebe nema niti jednu igru, zapao je za oko FoxNext Gamesu koji se nalazi u vlasništvu velikog filmskog studija 20th Century Fox.

Prema najnovijim informacijama Cold Iron Studios radi na novoj pucačkoj igri za PC i konzole iz franšize Alien, no ovog puta 20th Century Fox će kroz svoju tvrtku FoxNext Games imati potpunu kontrolu nad njezinom izradom. Prije je Fox samo iznajmljivao licence na svoje filmske franšize drugim developerima, no sada će imati priliku nadgledati sve faze razvoja i usmjeravati developere da igra bude u skladu s ugledom filmova.

Nadamo da će ovo uroditi jednim žestokim i kvalitetnim shooterom kakvog u svijetu Aliena već dugo nije bilo, jer je Sega posljednju igru Aliens: Colonial Marines uspjela totalno uništiti pa je došlo vrijeme da se posla ulovi netko tko zna kako se rade dobre pucačine.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam