Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Ludi battle royale u Battlefieldu V
Članak
Objavljeno: 23.03.2019. 10:47

Firestorm 

VIDEO: Ludi battle royale u Battlefieldu V

Službeni trailer otkriva nam brojne detalje o novom modu za BF V igru.

VIDEO: Ludi battle royale u Battlefieldu V

Uoči izlaska dugo očekivanog battle royale moda za igru Battlefield V, lansiran je službeni trailer koji nam otkriva obilje detalja, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Temeljem ovoga sada možemo s velikom sigurnošću potvrditi da će Firestorm mod usprkos battle royale načinu igre u potpunosti predstavljati Battlefiled V, kako po vizualnom izgledu, tako i po "borbenom iskustvu". To znači da ćete na početku skakati na otok koji predstavlja bojno polje, a ono će se sužavati i tjerati vas prema sredini, gdje će se odvijati završni obračuni, ali kada vas netko "knockne", nećete biti glineni golub na streljani, jer ćete moći koristiti pištolj za samoobranu, pa neprijatelji neće srljati da vas dođu čim prije dokrajčiti, a i vaši će suborci imati malu podršku kada vas odluče dizati.  

bfv-firestorm-uniquevehicleshelicopter.jpg.adapt.crop16x9.818p

Ukoliko volite vozila, Firestorm će vas razveseliti ponudom od čak 17 njih, uključujući tenkove, amfibije, džipove, prototip helikoptera, pa čak i traktore. Time se vjerojatno malo rugaju PUBG-u u kojem na mapama (u poljima) često možete susresti traktore, no oni su tamo nepomični i ne možete ih voziti, iako bi vam često dobro došli. Pored toga, u Firestormu ćete moći pozvati protuzračnu podršku i protutenkovsko topništvo.

bfv-firestorm-halvoy-map-nologo-web.jpg.adapt.crop16x9.1455w

U ponudi se za ovaj mod za sada nalazi samo jedna mapa (Halvøy), no ona je nekih 10 puta veća od velike Hamana mape u običnom Battlefieldu V pa ćete se prilično nahodati i navoziti ukoliko ne poginete u prvom valu.
Ljubiteljima Battlefielda također će se dopasti mogućnost uništavanja građevina i okoliša, pa će kemperi sada letjeti kroz zidove kada dobiju granatu u kuću.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->