Nalazite se
  • Lifestyle
  • Battle Kitty novi je interaktivni serijal za djecu
Članak
Objavljeno: 20.03.2019. 13:06

Netflix 

Battle Kitty novi je interaktivni serijal za djecu

Djeca i svi ostali gledatelji bit će stavljeni u ulogu mačke Kitty čijim će avanturama moći upravljati u futurističko-srednjovjekovnom svijetu

Battle Kitty novi je interaktivni serijal za djecu

U blagdansko vrijeme prošle godine imali smo prilike svjedočiti prvoj interaktivnoj epizodi Netflixovog popularnog sci-fi serijala Black Mirror pod nazivom Bandersnatch. Povezivanjem filmografije i igara dobiva se prilično (zasad) unikatan proizvod koji je podijelio mišljenje javnosti, a Netflix je odlučio ovoga puta ciljati na nešto mlađu publiku interaktivnim serijalom za djecu Battle Kitty.

Naime, djeca i svi ostali gledatelji bit će stavljeni u ulogu mačke Kitty čijim će avanturama moći upravljati u futurističko-srednjovjekovnom svijetu.

„Netflix mi je dao nevjerojatnu priliku da pomognem promijeniti način na koji se mladi ljudi vide. Poput Kitty, svakodnevnog lika s velikim duhom, želim da djeca koja se osjećaju malima shvate da mogu izdržati, imati prijatelje i raditi nevjerojatne stvari“, rekao je kreator serijala Matt Layzell.

zPrint_Netlix_KF_Animation_028920190207-5770-jlf4hy

Serija Battle Kitty nastala je iz kratkih crtanih filmova The Adventures of Kitty & Orc koje Layzell stavlja na svoj Instagram profil.

Podpredsjednica Netflixovog obiteljskog i dječjeg sadržaja Melissa Cobb novi serijal opisuje kao zrcalnu sliku kreatora Matta – nadahnjujuću, iznenađujuću i zabavnu emisiju ispunjenu srdačnosti i humorom. „Ova serija pomiče granice pripovijedanja u potpuno novim smjerovima zahvaljujući inovativnom interaktivnom formatu koji će djeci omogućiti da se uključe u prostran svemir zajedno s najomiljenijim novim igračem – Battle Kitty“, zaključuje Cobb. Točan datum emitiranja još nije poznat.

Inače, Netflix 10. travnja počinje s emitiranjem prvog interaktivnog obiteljskog serijala You vs. Wild s ekspertom za preživljavanje Bearom Gryllsom.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->