Nalazite se
  • Lifestyle
  • PewDiePie izgubio pa povratio krunu
Članak
Objavljeno: 01.04.2019. 16:19

YouTuberi 

PewDiePie izgubio pa povratio krunu

PewDiePie je poslao video čestitku indijskom kanalu koji ga je skinuo s trona.

PewDiePie izgubio pa povratio krunu

Poznati gamer i Youtuber PewDiePie nakratko nije više bio zvijezda YouTubea s najviše pretplatnika, jer ga je prestigao indijski kanal T-Series koji objavljuje trailere za filmove iz Bollywooda i indijske glazbene spotove.

Šveđanin PewDiePie, čije pravo ime glasi Felix Kjellberg, već se nekoliko mjeseci "borio" protiv T-Series kanala za tron YouTube kanala s najvećim brojem pretplatnika, no ovu nedjelju je priznao poraz i poslao video čestitku svom rivalu koji je u tom trenutku imao 15.500 pretplatnika više, kao što možete vidjeti u ovom videu

No slavlje T-Seriesa (ako ga je uopće bilo), vrlo je kratko trajalo, jer je video čestitka ponovno vratila PewDiePiea na prvo mjesto, pa u ovom trenutku ima 92.187.436 pretplatnika, dok ih T-Series ima 92.166.665.

Vlasnik T-Seriesa Bhushan Kumar izjavio je da uopće nije znao da je u jednom trenutku prestigao PewDiePiea, jer njegovu konkurenciju ne doživljava kao neko natjecanje.

Sama video čestitka PewDiePiea u ovom trenutku već ima više od 13 milijuna pregleda, dok zadnji glazbeni video T-Seriesa ima "samo" pola milijuna, iako je po nama znatno manje iritantan od švedskog YouTubera, kao što možete vidjeti u ovom videu. 

Vezani sadržaji
Ključne riječi PewDiePie T-Series YouTuberi
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->