Nalazite se
  • Lifestyle
  • Tarik se boji žene s hi tech usisavačem
Članak
Objavljeno: 07.06.2019. 13:28

OBJAVA 

Tarik se boji žene s hi tech usisavačem

Dyson je u Zagrebu predstavio nove pametne kućanske uređaja za svakodnevnu uporabu.

Tarik se boji žene s hi tech usisavačem

Svjetski poznati britanski brend Dyson je u interaktivnom prostoru zagrebačkog Muzeja iluzija predstavio dva nova proizvoda - Supersonic sušilo za kosu i V11 absolute usisavač. 

Za Dyson Supersonic uređaj kažu da sušenje kose dovodi na potpuno novu razinu. Ovo sušilo mjeri temperaturu zraka 20 puta u sekundi te prema potrebi regulira toplinu. Takvom tehnologijom sprječava se oštećenje kose. Ima snažan V9 digitalni motor koji je u kombinaciji s Air Multiplier tehnologijom znatno tiši od ostalih uređaja na tržištu te proizvodi snažan snop kontroliranog zraka velike brzine koji omogućava iznimno brzo sušenje i precizno stiliziranje kose.

Dyson_RG-(11)

Sušilo teži samo 618 grama, a za razliku od ostalih uređaja iste namjene (čiji je motor smješten u glavi uređaja) ima motor koji je smješten u dršci - tako je centar gravitacije pomaknut te uređaj lagano, balansirano i ugodno leži u ruci. Dolazi s magnetskim nastavcima: koncentratorom za stiliziranje kose, mlaznicom za zaglađivanje te difuzorom.

Antonija-Stupar-Jurkin

V11 absolute je najsnažniji bežični usisavač na tržištu. Uz pomoć sustava senzora dinamičkog opterećenja (DLS) automatski se prilagođava svim vrstama podova. Naime, sustav 360 puta u sekundi inteligentno mjeri otpor četke te prema potrebi samostalno mijenja brzinu motora i prilagođava se različitim vrstama podova.

Na LCD zaslonu u svakom su trenutku dostupni podaci o trenutnim performansama, uključujući jačinu rada, preostalo vrijeme trajanja, podsjetnik održavanja filtera te obavijesti o začepljenju. Nakon uporabe potrebno je samo jednostavno i higijenski isprazniti spremnik te odložiti uređaj na baznu stanicu kako bi napunio bateriju i bio spreman za sljedeće korištenje. 

Dyson_RG-(12)

Osim Dyson Supersonic sušila za kosu i Dyson V11 absolute usisavača, uzvanici na eventu imali su priliku vidjeti i isprobati proizvod koji će biti idealan za nadolazeću ljetnu sezonu - Dyson Pure Hot&Cool ventilator. Ovaj pametan uređaj pročišćava, grije i hladi, a iz zraka automatski uklanja plinove i čak 99,95% alergena. Daljinski upravljač, Air Multiplier tehnologija i automatsko isključivanje kod prevrtanja samo su neke od važnijih karakteristika ovog snažnog uređaja.

Dyson_RG-(13)

Svi predstavljeni uređaji dostupni su kod ekskluzivnog distributera za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Crnu Goru - Tehno Mag d.o.o., Slavonska avenija 53, Zagreb ili na https://tehno-mag.hr/.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam