Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: LEGO AR dovodi virtualne igračke u vašu sobu
Članak
Objavljeno: 03.12.2017. 11:25

LEGO AR-Studio 

VIDEO: LEGO AR dovodi virtualne igračke u vašu sobu

Umjesto hvatanja Pokemona, ova aplikacija vam omogućuje igranje s animiranim legaćima u vašem domu.

VIDEO: LEGO AR dovodi virtualne igračke u vašu sobu

Vlasnici iOS telefona i tableta te pogotovo njihovi klinci, uskoro će uživati u aplikaciji proširene stvarnosti LEGO AR-Studio koja donosi 6 virtualnih setova popularnih legaća i omogućuje da se s njima igrate na podu svoje (dječje) sobe.

Umjesto pukog slaganja kockica, aplikacija spaja interaktivne LEGO svjetove i likove koji se mogu kombinirati na razne načine, poput potrage za blagom u obliku zlatnih kockica što podsjeća na LEGO video igre, s time što se sada sve odvija u stvarnom prostoru pomoću "holograma" proširene stvarnosti.

Roditeljima i djeci će se također dopasti što će aplikacija biti potpuno besplatna i ne nudi kupovanje unutar igre (barem u početku).

Aplikaciju je razvio LEGO Creative Play Lab i zamišljena je da omogući djeci igranje s digitalnim inačicama nekih od najpopularnijih LEGO setova, LEGO City Train, LEGO City Police Station, LEGO City Fire Station, LEGO Ninjago The Green NRG Dragon, LEGO Ninjago Movie – Cole’s Mech i LEGO Ninjago Movie – Destiny’s Bounty. 

Kako to funkcionira i što vas sve očekuje u aplikaciji možete vidjeti u ovom videu.

Aplikacija će zasad stići samo na iOS 11 uređaje s A9, A10 ili jačim procesorima, a još nije objavljeno kada će biti dostupna za preuzimanje i igranje, no kažu da ju možete očekivati svaki čas, što znači da ju Apple trenutno provjerava prije lansiranja, kako to već funkcionira sa svim aplikacijama u njegovom storeu

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->