Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.06.2020. 15:42

Ikea & Sonos 

Symfonix: Kombinacija zvuka i dizajna

Ikea je u suradnji sa Sonosom u Zagrebu predstavila kolekciju zvučnika Symfonix.

Symfonix: Kombinacija zvuka i dizajna

Od 1. srpnja 2020. godine u robnoj kući Ikea u Zagrebu moći ćete nabaviti proizvode iz linije Symfonix, kolekciju zvučnika koje je Ikea razvila u suradnji sa Sonosom.

Ove dvije tvrtke udružile su svoje snage kako bi spojile zvuk i rasvjetu s dizajnom interijera, pa su tako nastali Wi-Fi zvučnici kojima se upravlja putem mobilne aplikacije Sonos te daljinskog upravljača, kao dodatnog načina upravljanja.

U liniji se nalazi i Symfonix polica s Wi-Fi zvučnikom koja dolazi s jednostavnim dizajnom, promjenjivim tekstilnim frontama i neutralnim bojama, a može se koristiti samostalno, montirati na zid i koristiti kao noćni ormarić ili je možete objesite na kuhinjsku šipku uz pomoć kuka za zvučnik.  

Polica

Tu je i Symfonix stolna lampa s Wi-Fi zvučnikom za koju kažu da proizlazi iz ideje kamina kao jedinog proizvoda koji širi toplu svjetlost i zvuk, a dvije funkcije u jednoj znače i jedan kabel manje. 

Za upravljanje svim tim proizvodima može se koristiti daljinski upravljač Symfonix koji omogućuje puštanje glazbe, pauziranje, preskakanje ili povratak na prethodnu pjesmu, kao i pojačavanje ili snižavanje glasnoće.

Daljinski

Stolna lampa sa zvučnikom će se prodavati po cijeni od 1.499 kuna, polica za 998 kuna, a daljinski upravljač ćete platiti 69,90 kuna.Vezani sadržaji
Ključne riječi Ikea zvučnici Sonos Symfonix
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->