Nalazite se
Članak
Objavljeno: 17.05.2020. 12:59

PR najava 

Prijavite se na poslovni webinar Megatrenda

Webinar će vam objasniti na koji način IBM Cloud Pak for Data sustav pridonosi poboljšanju i modernizaciji informacijske infrastrukture.

Prijavite se na poslovni webinar Megatrenda

Megatrend poslovna rješenja organizira 22.svibnja 2020. godine u 14:00 sati održava webinar na temu "Povećanje vrijednosti podataka pomoću IBM Cloud Pak for Data sustava".

U standardnom poslovanju tvrtke, generira se iznimno mnogo podataka, da li u obliku punjenja digitalnih skladišta podataka, podataka generiranih od strane aplikacija koje se koriste, datoteka koje služe za dnevni rad i raznih web servisa ključnih za poslovanje.

Najčešći trenutni način kako se svi ti podaci obrađuju i skupljaju je u tzv. monolitnim arhitekturama, točnije, aplikacijama koje sadrže sve servise za obradu, spremanje i prikaz podataka u jednom "zatvorenom" paketu.

Takav način rada aplikacija i sustava iziskuje često visoke troškove ulaganja u hardver, ljudske resurse u svrhu održavanja, te otežavaju i usporavaju procese nadogradnje na novije verzije zbog većeg broja različitih aplikacija.

Kao najmodernije rješenje za prikupljanje, obradu i analizu podataka  u tvrtkama, preporuča se IBM Cloud Pak for Data. Što je to i čemu služi saznajte besplatnim sudjelovanjem na webinaru u društvu Vedrana Podubskog, konzultanta za poslovna rješenja tvrtke Megatrend.

Na webinar se možete prijaviti možete putem ove poveznice:   https://us02web.zoom.us/webinar/register/9015894488730/WN_z1RKKmfYTuKK68GA7thkJAVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->