Nalazite se
Članak
Objavljeno: 06.05.2020. 15:17

Day After 

Hrvoje Nekić: Zadržati online sastanke

Direktor Web marketinga smatra da bi dio online poslovanja određenih poslovnih grana trebalo zadržati.

Hrvoje Nekić: Zadržati online sastanke

Korona kriza promijenila je način poslovanja u svim industrijama, a samim time i u IT sektoru. No kako se odrazila na rad tvrtki koje su okrenute izradi web rješenja? S Hrvojem Nekićem, direktorom tvrtke WEB marketing koja od 2000. godine pruža usluge naprednih rješenja porazgovarali smo oko toga što donosi dan nakon pandemije, kao i što su sami u svom timu promijenili.

Kako je pandemija koronavirusa promijenila način vašeg poslovanja? Mislite li se u potpunosti vratiti na „stari način rada“ jednom kad se steknu uvjeti ili planirate preuzeti nešto od kriznog modela poslovanja?

Promjene koje trenutno osjetimo je to da svi unutar tvrtke radimo od doma te da se sastanci obavljaju online a ne uživo, te da dolazi do smanjivanja obima posla.
U pravilu se planiramo dobrim dijelom vratiti na stari način, ono što je potencijal da se dio sastanka prebaci online pa to vidimo kao nešto što bi se u manjem obimu moglo zadržati kako nova navika.

Svijet se brzo prilagodio. Tehnologija je omogućila da mnogi javni servisi, edukacija i poslovanje na neki način nastave raditi. Kako vidiš da bi tehnologija mogla trajno promijeniti svijet nakon završetka pandemije?

Nadamo se da će dio poslovanja (određenih gospodarskih grana) koji je sada ne planirano i iz nužde prešao online, dijelom se tamo i zadržati.

Koje vrijedne tehnološke i organizacijske lekcije možemo naučiti i iskoristiti iz ove situacije?

Da je online poslovanje i online komunikacija nešto što nam pomaže (omogućava) da funkcioniramo i ovakvim uvjetima jer u protivnom bismo svi bili u „mraku“.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->