Nalazite se
Članak
Objavljeno: 01.09.2020. 15:42

TP Vision 

Predstavljen novi Philipsov OLED TV flagship 

TP Vision je predstavio novi Philips OLED+ 935 TV i nove modele iz Performance serije.

Predstavljen novi Philipsov OLED TV flagship

TP Vision umjesto klasičnog predstavljanja novih proizvoda na IFI u Berlinu, koja se ove godine održava pod bitno drugačijim okolnostima, predstavio je svoj novi lineup proizvoda putem zanimljive interaktivne online prezentacije.

Glavna zvijezda interaktivne prezentacije koju je vodio CEO europskog TP Visiona Kostas Vouzas bio je novi flagship televizor Philips OLED+ 935. Ponovno se radi o suradnji s Bowers & Wilkins audio brendom koji je za ovaj high-end uređaj napravio soundbar.

Novi OLED+ 935 dolazi u verzijama od 55 i 65 inča te u veličini dijagonale od 48'' koja će se predstaviti kasnije. Novost je četvrta generacija P5 procesora slike koji dolazi s AI procesorom koji omogućuje prirodniju, realističniju sliku na televizoru. AI pomoću neuralnih mreža i mašinskog učenja proučava milijune PQ testnih videa iz jedinstvene baze Philipsovog razvojnog tima.

OLED-+-935-otvor

Nova funkcija je AI Machine Learn Sharpness, dok su unaprijeđene opcije AI Smart Bit Enhancement i Perfect Natural Reality.

Uz to, ovaj dobitnik EISA nagrade za najbolji Home Theatre TV ima ugrađenu tehnologiju protiv burn-ina koji je bio jedna od mogućih negativnosti kod OLEDA. Tu je i dalje Ambilight tehnologija sa sve četiri strane koja se prepoznatljivom raznobojnom rasvjetom prilagođuje slici na televizoru.

Moderan dizajn s iznimno tankim rubovima ekrana i panelom popraćen je korištenjem vrhunskih materijala kao što su koža, čelik i krom u konstrukciji televizora i kožni grip na daljinskom upravljaču.

Televizor dolazi s Android 9 operativnim sustavom, još bržim i uglađenijim radom zahvaljujući 3GB radne memorije. Od sada Philips televizor podržava i DTS Pla-Fi za audio kontrolu kroz više soba.

Novi soundbar ima zanimljiv dizajn s 3.1.2 rasporedom zvučnika koji kombinira Dolby Atmos Elevation zvučnike i tweetere smještene na vrhu uređaja. Soundbar podržava Dolby Atmos sadržaj, a ostale sadržaje može poboljšati kroz svoj specifičan set mogućnosti.

Ostatak TV ponude

Osim OLED+ 935 modela, Philips je predstavio 865, 855 i 805 modele, sve s trostranim Ambilightom, u 55 i 65 inčnim varijantama, s P5 AI procesorom i Andorid 9.0 operativnim sustavom

Nije zaboravljena niti standardna LED Perfomance serija. Modeli 9435 i 9235 stižu s Bowers & Wilkins soundbarom, Ambilightom i Android 9 OS-om.

philips-performance-9435_manja

Philips 9435 stiže u veličinama od 55 i 65 inča, dok 9235 ima samo 43-inčnu varijantu. Performance 9005 uz četverostrani Ambilight i Android TV, ima i veći izbor panela od 55, 58 i 70 inča, dok Performance 85x5 ima u najviše veličina od 43 do 70 inča. Svi Performance modeli imaju UHD rezoluciju i P5 procesor, premium izradu s metalnim stalcima i Natural Motion algoritmom za sliku u pokretu.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->