Nalazite se
Članak
Objavljeno: 07.01.2018. 11:33

Akvizicija 

Kanadska tvrtka kupila IN2 grupu

Hrvatska softverska tvrtka od sada će se nalaziti u vlasništvu globalne grupe Constellation Software Inc.

Kanadska tvrtka kupila IN2 grupu

Tvrtka Vela Operating Group, u vlasništvu kompanije Constellation Software Inc., preuzela je hrvatskog proizvođača softvera i pružatelja informatičkih usluga, IN2 grupu.

Time će se 650 zaposlenika iz 12 regionalnih tvrtki IN2 grupe pridružiti kanadskoj tvrtki koja posluje na 5 kontinenata u više od 200 tvrtki te zapošljava oko 13.000 ljudi.

Rješenja i usluge IN2 grupe pokrivaju različita područja poslovanja u javnom i financijskom sektoru, osiguranju, zdravstvu, poslovnom sektoru, veterini i nude softverska rješenja za sve industrije.

Mike Byrne, izvršni direktor tvrtke Aquila Software koja se također nalazi u vlasništvu Constellation Softwarea , komentirao je: „Preuzimanje tvrtke IN2 predstavlja dodatni korak u našoj stalnoj posvećenosti IT rješenjima koje pružamo korisnicima. Oduševljeni smo kvalitetom ljudi i klijenata koje nam donosi IN2. Ono što je tvrtka IN2 ostvarila u posljednjih 25 godina doista je iznimno te se nadamo da ćemo buduće poslovne uspjehe i daljnji rast temeljiti na njihovim postignućima u regiji.”

Ante Mandic

Ante Mandić, osnivač i predsjednik Uprave IN2

Ante Mandić, osnivač tvrtke i predsjednik Uprave IN2 izjavio je: „IN2 je jedna od prvih velikih hrvatskih, isključivo softverskih tvrtki. Svojim rastom sudjelovali smo u stvaranju IT tržišta i trendova u industriji te smo svojim rješenjima u privatnom i javnom sektoru kroz ovih 25 godina ostavili trag. Moja je želja da IN2 u sljedećim godinama postane globalna tvrtka u pravom smislu riječi i vjerujem da je naš novi vlasnik i strateški partner tvrtka Constellation Inc. pravi izbor za tu novu veliku etapu tvrtke. Htio bih dodati još nešto, jednako važno - naši klijenti na hrvatskom tržištu i u regiji i dalje će biti u središtu naše pozornosti.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam