Nalazite se
Članak
Objavljeno: 14.12.2017. 16:22

Edukacija 

Tele2 lansira Biznis akademiju

Biznis akademija je platforma za edukaciju obrtnika i poduzetnika o digitalizaciji poslovanja.

Tele2 lansira Biznis akademiju

Tele 2 je u Zagrebu predstavio svoj novi projekt Biznis akademija, koji predstavlja platformu za edukaciju obrtnika i poduzetnika o digitalizaciji poslovanja, a provest će je u suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb uz medijsko pokroviteljstvo 24 sata. U svojem priopćenju Tele2 navodi kako je ovo prva platforma čiji je cilj educirati i obrtnike i poduzetnike o digitalizaciji poslovanja kako bi se stvorila i razvila nova, održiva ekonomska vrijednost u društvu.

Projekt su predstavili Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2, dr. sc. Mirza Šabić, predsjednik Obrtničke komore Zagreb, Boris Trupčević, direktor Styria Media International za Hrvatsku , doc. dr.sc. Vatroslav Škare, docent s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba gđa. Nera Pavić.

"Biznis akademijom Tele2 želi hrvatskim obrtnicima i malim poduzetnicima dati na važnosti jer su svjesni da su upravo oni važni stupovi hrvatskoga gospodarstva. Namjera je pomoći im da što lakše prebrode eventualne edukacijske nedostatke te usvajanjem novih znanja i vještina dati dodatni vjetar u leđa njihovom poslovanju. Želja Tele2 je stoga, a ujedno i cilj, zajedničkim snagama, kroz Biznis akademiju, stvoriti nove, stvarne i održive vrijednosti u poslovanju", izjavio je na predstavljanju projekta predsjednik Uprave Tele2 gosp. Viktor Pavlinić.

"Digitalne tehnologije su omogućile primjenu marketinga u obrtima i malim biznisima kao nikada prije, no zahtijevaju specifična znanja i vještine. Ovaj će projekt osnažiti upravo vlasnike obrta i malih biznisa da počnu iskorištavati potencijal digitalnih tehnologija te će im pokazati primjere najbolje prakse i dati praktične savjete", istaknuo je dr.sc. Vatroslav Škare, docent s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

"Naša misija je podržati razvoj i konkurentnost obrtništva. U vremenu digitalizacije benefiti moderne tehnologije nužni su i za naše obrtnike. U Obrtničkoj komori Zagreb trudimo se olakšati zahtjevnu situaciju u kojoj se današnji obrtnici nalaze i pružiti im podršku u svakom smislu",  zaključio je dr.sc. Mirza Šabić, predsjednik Obrtničke komore Zagreb.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->