Nalazite se
Članak
Objavljeno: 17.12.2018. 10:44

Objava 

Hrvatski NOA telefoni osvajaju Srbiju 

Na tiskovnoj konferenciji u Beogradu predstavljeni su NOA telefoni za srpsko tržište.

Hrvatski NOA telefoni osvajaju Srbiju

U četvrtak, 13. prosinca 2018. godine u hotelu Mama Shelter u Beogradu održana je službena NOA press konferencija kojoj je prisustvovalo oko 50 novinara i partnera. Na konferenciji je predstavljena NOA robna marka, koncept i vizija branda te portfolio NOA pametnih uređaja kojeg čine: pametni telefoni i mobiteli, tableti i LED televizori.

U fokusu su naravno bili NOA pametni telefoni koji su dostupni na srpskom tržištu. U premium segmentu dostupni su uređaji iz ELEMENT linije i to modeli: NOA N1, NOA N7 i NOA N10, dok su iz CORE linije na tržištu modeli L12, L11 SE i NEXT SE. 

ZOX_8481

Prisutni su imali prilike isprobati NOA mobitele i njihove funkcionalnosti, a najviše pažnje privukli su modeli NOA N7 i EISA Best Buy Smartphone NOA N10, koji pomoću "oversampling" tehnologije mogu snimati fotografije do 80 odnosno do 96 MP. Za testiranje kamera bio je postavljen i mini foto studio gdje su se mogle isprobati kamere ugrađene u NOA pametne telefone ili snimiti NOA mobitele u zanimljivoj blagdanskoj dekoraciji.

Osim tehničkih specifikacija i "affordable premium" filozofije, prisutne je najviše oduševilo NOA Premim Care jamstvo. To jamstvo se odnosi na uređaje iz ELEMENT serije i kupcu garantira potpunu zaštitu od mehaničkih i drugih oštećenja tijekom prvih 12 mjeseci.Prezentaciju NOA robne marke u Beogradu održao je Mario Pintar, voditelj marketinga tvrtke Hangar 18 d.o.o. koja proizvodi NOA pametne uređaje, a odgovore na tehnička pitanja novinarima i partnerima dao je Vedran Horvat, NOA brand manager.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam