Nalazite se
Članak
Objavljeno: 30.09.2020. 10:59

Online konferencija 

Dell Technologies: Tehnologije za novo normalno

Dell je u online konferenciji za medije predstavio zanimljiva rješenja za udaljeni rad, odnosno rad od kuće.

Dell Technologies: Tehnologije za novo normalno

Od 160.00 zaposlenika Dell Technologiesa, više od 100.000 njih radi od kuće, pa je Dell odlučio održati online konferenciju za medije o tome kako implementirati digitalno povezano radno mjesto u svoj dom.

O tome kako tehnologija oblikuje naše živote u vremenu pandemije i koju će ulogu imati jednom kada svijet izađe iz trenutne krize govorili su Anja Monrad, Senior Vice President & General Manager u Dell Technologies, Central Eastern Europe, Christina Renieri, Senior Marketing Advisor CSG, South Eastern Europe i Jelena Perko, CSG Sales Specialist, West Adria, Dell Technologies.

Anja Monrad je održala uvodno izlaganje u kojem je ukazala na mnoge probleme i pitanja s kojima su se ljudi suočili tijekom rada od kuće vezane uz povećane narudžbe u online dućanima, sigurnosna pitanja i osiguranje učinkovitosti logistike.

Među pitanjima koje su si mnoge tvrtke postavljale bila su kako maksimizirati produktivnost zaposlenika, kako ključnim djelatnicima omogućiti moćne radne stanice, kako proširiti sigurnosne profile, kako ključnim djelatnicima osigurati mrežne performanse koje trebaju.

Anja ističe da sam hardver ne može sve to riješiti, jer je osim personaliziranog hardvera podjednako važan ljudski faktor i sustav interakcije između zaposlenika i zaposlenika i menadžmenta.

Nakon ovog uvoda Christina Renieri je predstavila rješenja za udaljeni rad od kuće (Remote Work Solutions) koja nudi Dell Technologies.

Christina ukazuje da različiti zaposlenici za udaljeni rad trebaju različita rješenja za različite potrebe poput Dellovih Latitude prijenosnika različitih serija i konfiguracija, računala i velikih monitora za rad na fiksnim kućnim radnim mjestima.

Dell 2

No ističe da je vrlo važno imati i dobar softver pa je predstavila Dell Optimizer s ugrađenom umjetnom inteligencijom koji dolazi sa značajkama "Express sign" koja detektira vašu nazočnost i otvara ekran za logiranje, "Express Response" koja na temelju aplikacija koje koristite omogućuje njihov neprekinuti rad, "Express Connect" koja omogućuje najbržu moguću mrežnu povezivost, "Express Charge" koja vas čuva od problema s energijom dok radite od kuće, te "Optimized Audio" koja inteligentno eliminira pozadinsku buku i omogućuje čišći zvuk i video.

Dell 4

Jelena Perko nam je potom predstavila Latitude 9510 prijenosnik optimiziran za udaljeni rad koji dolazi s senzorom blizine, poboljšanom kamerom, mikrofonima s poništavanjem buke, 15-inčnim zaslonom, 2-u-1 konfiguracijama koje omogućuju korištenje olovke za označavanje dokumenata u realnom vremenu, WiFi 6 i 4G/5G opcijama i velikim izborom portova za priključivanje, kvalitetnim zvučnicima, dugotrajnom baterijom koja omogućuje da radite 30 i više sati bez prekida te termalnim poboljšanjima koja uključuju cijevi za odvođenje topline, lopatice ventilatora od ugljika i druge korisne elemente.

Dell 3

Nakon toga Jelena je predstavila desktop rješenja za rad od kuće, Optiplex Desktops, koji uključuju prvo Dellovo 27-inčno sve-u-jedan računalo s InfinityEdge 4K zaslonom.

Na kraju je predstavila i Dell zaslone koji se mogu povezati u multizaslonski sustav, ali i brojne korisne Dellove periferne dodatke, koji uključuju dockove, tipkovnice, miševe, multiport adaptere, headsetove, power adaptere i stalke za monitore.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->