Nalazite se
Članak
Objavljeno: 21.09.2020. 17:31

Webinar 

CloudIQ za upravljanje Dell EMC sustavom pohrane

Petkom uz Dell Technologies serija online predavanja nastavila se ovog petka uz temu CloudIQ.

CloudIQ za upravljanje Dell EMC sustavom pohrane

Tema CloudIQ  – From Reactive to Proactive Management with Faster Time to Insights, obilježila je ovog petka još jedno zanimljivo Dellovo online predavanje.

 O besplatnom servisu CloudIQ predavao je Boris Pavlik, Dell Technologies Sr Storage Specialist. Dell EMC CloudIQ kombinira umjetnu inteligenciju i pamet čovjeka kako bi administratorima pružio podatke potrebne za bržu akciju i još učinkovitije upravljanje njihovim Dell EMC okruženjem.

Uz CloudIQ smanjujete rizik, planirate unaprijed i time povećavate produktivnost. Ovaj alati koristi prediktivnu analitiku te time postaje korisniji jer prikuplja povijesne podatke i tako može otkriti uzorak ponašanja, trendove korištenja i utvrditi što je normalno,  a što je anomalija za vaše sustave.

Korištenje CloudIQ alata u podatkovnom centru dobar je način za maksimiziranje učinkovitost upozoravajući korisnike o problemima kojima je potrebna hitna pažnja. CloudIQ tako uklanja potrebu praćenja stanja i ponašanja te upotrebu i kapacitet diskova, ujedno oslobađajući administratore  obavljanja tih dužnosti kako bi se mogli posvetiti drugim važnijim zadatcima.

Tako nadzor sustava uz pomoć Dell EMC CloudIQ i ljudske pomoći ubrzava rješavanje kritičnih problema u prosijeku 3 puta brže spram sustava koji nemaju pomoć CloudIQ-a.

Posljednje predavanje u nizu u rujnu održat će se o Dell EMC OpenManage rješenju koje pomaže IT administratorima efektivno implementirati, nadograditi, pratiti i kontrolirati svoje IT sustave.

Pridružite nam se i registrirajte se za online predavanja još danas. Dovoljno je prijaviti se samo jednom kako bi osigurali pristup na sva tri predavanja. Prijavite se putem ovog linka, uz napomenu kako je prijava potpuno besplatna, a one koji ispune anketu nakon predavanja očekuju zanimljive nagrade.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Dell webinar CloudIQ
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->