Nalazite se
Članak
Objavljeno: 25.09.2020. 16:35

Petkom uz Dell 

Webinar o Dell EMC Open Manage sustavu

Treće Dellovo besplatno online predavanje bilo je namijenjeno IT administratorima.

Webinar o Dell EMC Open Manage sustavu

Na trećem rujanskom besplatnom online predavanju iz serije "Fridays with Dell Technologies",  Siniša Stojanoski iz Dell Technologies održao je predavanje o Dell EMC Open Manage sustavu.

Dell EMC ima rješenja za upravljanje koja će pomoći IT administratorima da učinkovito implementiraju, ažuriraju, nadgledaju i upravljaju IT infrastrukturom.

Dell EMC OpenManage rješenja i alati omogućuju kupcima da brzo odgovore na probleme pomažući im u učinkovitom i učinkovitom upravljanju Dell poslužiteljima; u fizičkom, virtualnom, lokalnom i udaljenom okruženju.

Dell webinar_enterprise2

Putem OpenManage riješenja moguće je nadograditi firmware, pristupiti biosu kao i ostalim dijelovima IT infrastrukture te tako odraditi instalacije ili update softvera na velikom broju servera čime ćete znatno uštedjeti vrijeme za održavanje IT infrastrukture.

Kako bi to bilo moguće OpenManage uključuje inovativne alate za upravljanje kao što je integrated Dell Remote Access Controller  (iDRAC) s Lifecycle Controllerom.

Kako bi vam vikendi bili ugodniji tu je i RESTful API te se znatan dio posla može odraditi uz pomoć skripti. Ukoliko ne volite koristiti skripte jer ste jedan od onih koji preferiraju GUI, OpenManage Mobile aplikacija za vaš smartfon pružiti će vam uvid u stanje hardvera te serverskih logova, a imate i mogućnost otkrivanja grešaka „troubleshooting“ sustava.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->