Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.07.2011. 15:10

Akvizicija 

Avalon kupio konkurentsku hosting tvrtku Webmediu

Poznati hrvatski pružatelj web hosting usluga Avalon preuzeo je 100%-tni udio u konkurentskoj tvrtki Webmedia, objavljeno je danas u Zagrebu.

Avalon kupio konkurentsku hosting tvrtku Webmediu

Tomislav Kokotić, direktor Avalona i Ivan Vucković, direktor Webmedie.

Nakon višemjesečnih dogovora, prošli tjedan su direktor Avalona Tomislav Kokotić i Ivan Vucković kao dosadašnji vlasnik Webmedie, u Zagrebu potpisali Ugovor o preuzimanju pri čemu su naglasili da će ova tranzicija za korisnike Webmedie proći transparentno, uz zadržavanje svih stečenih prava.
"Naš zajednički cilj je da se Webmedia nastavi što brže razvijati, a kako bismo mogli napraviti daljnji iskorak u poslovanju i pružanju kvalitetnijih usluga našim klijentima, odlučili smo se spojiti s jednim od najvećih i najiskusnijih pružatelja web hosting usluga - Avalonom", izjavio je Vucković.

 nakon ovog spajanja broj internetskih domena smještenih na serverima Avalona popeo se na oko 13.000 

Tomislav Kokotić iz Avalona je potvrdio daljnje ulaganje u Webmediu, prvenstveno u obnovu serverske infrastrukture kako bi se korisnicima Webmedie osigurala ista razina kvalitete i sigurnosti na kakvu su već navikli Avalonovi korisnici.
Podsjetimo, Avalon je početkom prošle godine u sličnoj akviziciji preuzeo tvrtku Fiuhost, a nakon ovog spajanja broj internetskih domena smještenih na serverima Avalona popeo se na oko 13.000.

Na žalost nismo uspjeli saznati kolika je vrijednost ove akvizicije, takvi podaci su vrlo rijetko javno dostupni u Hrvatskoj.

Vezani sadržaji
Ključne riječi akvizicija Avalon Webmedia Fiuhost
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam