Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.06.2011. 12:25

Altius&Experta 

Dan otvorenih vrata Altiusa i Experte

Dan otvorenih vrata upoznat će vas s edukativnim programima, te ponuditi besplatna predavanja i radionice.

Dan otvorenih vrata Altiusa i Experte

U srijedu 15. lipnja 2011. (13-19 sati), u prostorima Poslovnog učilište Experta, Ulica kneza Mislava 14 u Zagrebu, održat će se Dan otvorenih vrata Altiusa i Experte.

Dan otvorenih vrata će upoznati sve zainteresirane s edukativnim programima Altius savjetovanja i Experte, te jednogodišnjim koautorskim programima za stjecanje zvanja kontroling menadžer i financijsko računovodstveni menadžer, te će u suradnji s Kramar poreznim savjetovanjem, omogućiti upoznavanje s s novim jednogodišnjim edukativnim programom za porezne savjetnike/specijaliste.

Jedna od zanimljivosti koje nude Altius i Experta su besplatna predavanja i radionice iz područja kontrolinga i poreza, komunikacije i upravljanja ljudskim potencijalima.

Predavanja i radionice su podijeljene na tri cjeline:
1. Što je kontroling i njegova korist za poduzeća, te što o kontrolingu mora znati certificirani kontroling menadžer.
2. Porezna politika i planiranje poreza.
3. Komunikacija i upravljanje ljudima u krizi.

Značajni projekti Altius savjetovanja su uvođenje, implementacija i razvoj kontroling funkcije u poduzećima te coaching za vlasnike i menadžment (što sve vlasnici i menadžeri moraju znati o upravljanju). Na Danu otvorenih vrata doznat ćete zašto bez kontrolinga više niti jedno poduzeće ne može zamisliti svoje poslovanje, te kako će kontroling koristiti Vašem poduzeću.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam