Nalazite se
Članak
Objavljeno: 06.07.2015. 09:35

Conrad Electronic 

30% popusta na Top 50 alata u Conradu

Slaveći dvije godine nazočnosti na hrvatskom tržištu, Conrad donosi velike popuste.

30% popusta na Top 50 alata u Conradu

Conrad je ovih dana spustio cijene za 50 najprodavanijih proizvoda općenito, te posebno za još 50 najprodavanijih alata.

Na sniženju možete potražiti Volcraftove osciloskope, termometre i strujna kliješta, Toolcraftove magnetne letve i komplete alata, rastjerivače komaraca, klima uređaje, detektore dima, tlakomjere, torbe za gume, tajmere za navodnjavanje, te brojne druge proizvode s popustom do 26. srpnja.

Tvrtka Conrad Electronic na hrvatsko je tržište ušla 1. srpnja 2013. godine, s katalogom koji je brojao 50 tisuća proizvoda i besplatnim brojem 0800 55 50 na koji je moguće dobiti sve informacije vezane uz kupovinu i dostavu Conradovih proizvoda.

U međuvremenu je katalog narastao na 120 tisuća proizvoda, a za svaki od njih vrijedi minimalno 12 mjeseci garancije. Također, proizvode možete isprobati i vratiti u roku od mjesec dana ako ne zadovoljavaju vaša očekivanja. 

Conrad je ujedno pokrenuo stranicu na Facebooku, koja je  prikupila je gotovo 1.600 lajkova u samo nekoliko mjeseci rada. Conrad.hr 

PR

Vezani sadržaji
Ključne riječi popusti alati Conrad
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam