Nalazite se
  • Računala
  • Novosti
  • VIDEO: iCUE LINK za izgradnju računala pametnim komponentama
Članak
Objavljeno: 01.06.2023. 12:37

Computex 2023 

VIDEO: iCUE LINK za izgradnju računala pametnim komponentama

Corsairov iCUE LINK Pametni ekosustav komponenti donosi patentiranu tehnologiju spajanja jednim kabelom kako bi se olakšalo slaganje osobnog osobnog računala za čak 50%.

VIDEO: iCUE LINK za izgradnju računala pametnim komponentama

Corsair je na Computexu predstavio iCUE LINK sustav pametnih komponenti koji će vam znatno olakšati slaganje PC-a, jer više nećete imati gnijezda prepuna žica, čvorišta za povezivanje, PWM i RGB razdjelnika koji zatrpavaju vaše kućište.

iCUE_LINK_H150i_LCD_WHITE_RENDER_41

Ugrađeni mikrokontroler u svakoj pojedinačnoj iCUE LINK komponenti djeluje kao "mozak" koji komunicira sa System Hubom, omogućujući generacijski skok u inteligenciji sustava i otvarajući nove mogućnosti, kao što je novi Time Warp RGB način osvjetljenja koji koristi strobing efekt kako bi izgledalo kao da su vaši ventilatori zamrznuti na mjestu ili se vrte unatrag te donosi pojedinačne krivulje odziva ventilatora koje vam omogućuju optimizaciju buke i performansi kao nikada prije, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Obuhvaćajući širok raspon proizvoda kao što su ventilatori, AIO hladnjaci, prilagođene komponente za hlađenje i više, iCUE LINK čini izradu osobnog računala brzom, jednostavnom i čistom. Svi iCUE LINK uređaji mogu se spojiti u lanac komponenti na System Hub, a svaki uređaj povezan je sa sljedećim jednim kabelom. Koristeći ove reverzibilne, univerzalne priključke, više nikada nećete morati tražiti pravu žicu, razdjelnik ili adapter.

press_1_cables_v1

Prvi val iCUE LINK proizvoda koji se lansiraju u lipnju 2023. uključivat će potpuno nove ventilatore, AIO hladnjake i System Hub. Patentirani QX120 i QX140 RGB prvi su potpuno digitalno kontrolirani ventilatori na svijetu, opremljeni vlastitim ležajem Magnetic Dome, digitalnim temperaturnim senzorom i četverostrukim RGB svjetlosnim petljama.

iCUE_LINK_H170i_RGB_RENDER_01

Proširena ponuda prilagođenih rashladnih proizvoda Hydro X serije s omogućenim iCUE LINK-om, uključujući CPU blokove, GPU blokove i kombinacije pumpe/spremnika, uslijedit će u trećem tromjesečju 2023, a Corsair kaže da će postepeno predstavljati mnogo više proizvoda u novom ekosustavu tijekom vremena kako bi se svima omogućio pojednostavljeni svijet slaganja računala.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Corsair Computex 2023 iCUE LINK
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->