Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.01.2019. 12:19

OBJAVA 

Novi Garminovi Drive uređaji za satelitsku navigaciju

Garmin Drive 52 i DriveSmart 55/65 MT-S  su spoj PND uređaja i pametnog telefona.

Novi Garminovi Drive uređaji za satelitsku navigaciju

Garmin Drive 52, DriveSmart 55/65 MT-S su uređaji za satelitsku navigaciju, a odlikuju se novim dizajnom, zaslonima od 5", 5,5“ i 6,95“, nadogradnjom karata Europe i upozorenjima za vozača koja omogućuju sigurniju vožnju. Izrazito se lako upotrebljavaju zahvaljujući jednostavnim izbornicima i velikim gumbima.

R_Garmin-Drive52MT_HR_1001.4

Jednostavne, izgovorene upute za skretanje-po-skretanje prijateljski vas navode, pri čemu se upotrebljavaju nazivi ulica i prepoznatljivi orijentiri. Osim toga možete pronaći razne zanimljivosti kao što su TripAdvisor ocjene za hotele, restorane i znamenitosti te Foursquare točke interesa.

Pomoć kod traka s prikazom križanja olakšava navigaciju složenim raskrižjima, a aktualne prometne informacije i informacije za parkiranje omogućuju vam vožnju bez stresa. Na raspolaganju vam je i funkcija 'Nadolazi' koju možete pregledati bez zatvaranja karte, a prikazuje nadolazeća odmorišta s prehrambenim objektima, benzinskim stanicama i drugim orijentirima na vašoj ruti.

R_Garmin-DriveSmart55MT_HR_1001.3

Modeli Drive 55 i 65 imaju ugrađen wi-fi za brži download i nadogradnju novih karata Europe te samog softvera uređaja, a kompatibilni su i s novom Garmin Drive aplikacijom, dok se Drive 52 spaja s pametnim telefonom putem Smartphone Link aplikacije. Ovakav spoj PND uređaja i pametnog telefona pruža vozaču još više informacija na samoj ruti i oko nje kao što su razne notifikacije, prometne informacije, informacije o parkingu, pozicije kamera za brzu vožnju i vremenske prilike.

Nova Garminova serija Drive uređaja uključuje i Gallileo, europski satelitski navigacijski sustav kao dodatak GPS-u radi poboljšanja navigacijske točnosti.

R_Garmin-DriveSmart65MT_HR_1002.5

Preporučena maloprodajna cijena Garmin Drive 52 Full EU MT-S iznosi 1.350,00 kn, Garmin DriveSmart 55 Full EU MT-S uređaja 1.650,00 kn, dok je preporučena maloprodajna cijena Garmin DriveSmart 65 Full EU MT-S uređaja 2.100,00 kn.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam