Nalazite se
Članak
Objavljeno: 02.11.2017. 13:31

Crash test 

VIDEO: Posljedice pada iPhonea 8 sa superstaklom

Pogledajte crash test i otkrijte je li staklo i dalje staklo kako god da ga se tehnološki tretira.

VIDEO: Posljedice pada iPhonea 8 sa superstaklom

Apple je ove godine odlučio "obući" čitav iPhone 8 u staklo, pa su se odmah postavila pitanja o njegovoj izdržljivosti, odnosno je li mu uopće bilo pametno zamijeniti aluminij sa staklom.

Svi znamo da je staklo materijal koji je sklon razbijanju, no Apple je tvrdio da su u izradi iPhonea 8 koristili metodu ojačavanja s čelikom i bakrom, što ga čini najizdržljivijim staklom koje se ikada pojavilo na jednom pametnom telefonu.

Obzirom da si nismo mogli priuštiti da izvedemo crash test s posuđenim iPhoneom 8 koji smo recenzirali za Vidi, ovo nismo mogli sami provjeriti, no zato je tu YouTuber JerryRigEverything, koji je podvrgao iPhoneove slijetanjima na beton s različitih visina pa možete vidjeti što se događa pri događajima koji su vrlo česti, poput pada prilikom vađenja iz džepa i nespretnog držanja u ruci tijekom pisanja poruka i telefoniranja, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Ukratko rečeno, pokazalo se da iPhone 8 ima staklo koje je, gle čuda, i dalje staklo, što znači da će se vrlo vjerojatno razbiti kada vam pljusne na pod ukoliko ne nabavite zaštitno kućište poput onog koje je JerryRigEverything također isprobao u svojem videu.

Glavni rezime ovog testa bi upravo bilo to da biste za iPhone 8 odmah nakon kupnje trebali odmah nabaviti zaštitno kućište kako se poslije ne biste plakali kada vam Apple uzme nekoliko dodatnih stotina dolara za popravak.    

Vezani sadržaji
Ključne riječi Apple staklo crash test iPhone 8
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam