Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.01.2018. 14:45

CES 2018 

VIDEO: OLED zaslon na rolanje dijagonale od 65 inča

LG display je predstavio zaslon koji se nalazi diskretno zamotan u kućištu sve dok ga ne zatrebate.

VIDEO: OLED zaslon na rolanje dijagonale od 65 inča

Prije nekoliko godina LG display je predstavio svoj prvi konceptualni 18-inčni savitljivi "zarolani" OLED zaslon, a na ovogodišnji CES2018 sajam je stigao s proizvodom koji demonstrira do kuda je stigao s razvojem te tehnologije.

Njegov 65-inčni UHD OLED zaslon plijeni pažnju posjetitelja sajma, jer se nalazi zamotan u kućištu pa ga ne vidite sve dok ga ne aktivirate pritiskom na gumb daljinskog upravljača. Nakon toga zaslon će se odmotati i uspraviti, što djeluje vrlo impresivno, kao što se možete i sami uvjeriti u ovom videu.

 

Među zanimljivostima ovog zaslona je i mogućnost da ga ne odmotate do kraja, već samo djelomično, pa ćete dobiti površinu koja će vam prikazivati samo vizuale s određenim informacijama poput vremenske prognoze ili komandi glazbenog playera.

Mada ovo djeluje kao gotov proizvod, LG za sada ne daje nikakve informacije o tome hoće li i kada stići na tržište, no vjerujemo da ga ne bi ni napravili kada s njim ne bi imali ozbiljne namjere.

Pored ovog jedinstvenog zaslona LG display je na sajmu predstavio i 88-inčni 8K OLED zaslon s 3,1-kanalnim zvukom, čime je pokazao Samsungovom 85-inčnom 8K QLED TV-u da ima većeg.

Vezani sadržaji
Ključne riječi OLED LG Display UHD rolanje zaslon
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->