Nalazite se
Članak
Objavljeno: 06.06.2017. 15:51

AnyWatt 

VIDEO: Multifunkcijski adapter za Type C uređaje

Zahvaljujući ovom adapteru, svoj ćete Type-C laptop moći puniti jednostavnom USB konekcijom.

VIDEO: Multifunkcijski adapter za Type C uređaje

Kada je početkom 2015. godine predstavljen 12-inčni MacBook, UCB-C je bio nešto potpuno novo, no danas su mnoga prijenosna računala odbacila klasične portove, jer USB-C omogućuje dvostruko veću brzinu prijenosa podataka u odnosu na USB 3.0, a još važnija je snaga koju može prenijeti, koja teoretski iznosi čak 100 vata.

Dok svi uređaji na tržištu ne budu opremljeni USB-C konektorom, ovaj utor će vas u mnogim slučajevima onemogućiti da ih punite starim punjačima, a to bi trebao ispraviti AnyWatt adapter koji se nalazi u sustavu crowdfundinga na Kickstarteru.

Adapter posjeduje pametni čip LDR6032 koji podržava najnoviji USB-PD protokol, što znači da može automatski prilagoditi struju na pametnom outputu, pa nećete moći spržiti uređaj bez obzira s kakvim ga punjačem spajali.

Sustav za pametno punjenje adapteru omogućuje da prepozna što je spojeno i optimalno podesi punjenje za svaki uređaj, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Ukoliko kampanja na Kickstarteru prođe dobro, ovaj korisni adapter će se moći kupiti po cijeni od 20 dolara u rujnu ove godine.Vezani sadržaji
Ključne riječi adapter USB-C AnyWatt LDR6032 USB-PD
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->