Nalazite se
Članak
Objavljeno: 31.05.2017. 10:44

Computex Taipei 2017 

Intelov PC veličine kreditne kartice u prodaji u kolovozu

Intel je na Computexu službeno lansirao Compute Card i objavio popis partnera.

Intelov PC veličine kreditne kartice u prodaji u kolovozu

Osim predstavljanja nove moćne X serije Core procesora, Intel je na Computexu objavio i novosti vezane uz Compute Card, računalo veličine kreditne kartice, koje je prvi puta predstavljeno na ovogodišnjem CES-u.

Stariji potpredsjednik Intela Gregory Bryant, na Computexu je službeno lansirao Compute Card te rekao da će se na tržištu naći u kolovozu, a ujedno je objavio  i popis partnera koji će uređaj ugrađivati ili ga koristiti u svojim proizvodima.

2_Intel Compute Card-2

Foxconn i Seneca će tako uz pomoć Compute Carda proizvoditi mini PC računala, LG će ga ugrađivati u svoje monitore kako bi ih pretvorio u sve-u-jedan računala, a Intelova kartica vrlo vjerojatno će se naći i u tabletima nekih proizvođača. Među partnerima koji već rade na svojim rješenjima za koja koriste Compute Card nalaze se Dell, HP i Lenovo, no još nije poznato što bi mogli izbaciti na tržište.

Intel Compute Card

Compute Card će se na tržištu naći u 4 inačice, odnosno s i5 vPro (i5-7Y57), i3 (m3-7Y30), Pentium N4200 ili Celeron N3450 procesorom.  Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->