Nalazite se
Članak
Objavljeno: 20.05.2020. 13:38

Nadogradnja 7.2 

VIDEO: PUBG dodaje botove u PC igru

Osim botova nadogradnja donosi i novi ranked mod, a u njemu i dalje neće biti botova.

VIDEO: PUBG dodaje botove u PC igru

Jedan od najpoznatijih battle royale naslova svih vremena PlayerUnknown's Battlegrounds ili PUBG uskoro dobiva veliku nadogradnju s oznakom 7.2, koja bi mogla uvelike promijeniti način igre, prvenstveno zbog uvođenja botova.

Kada je kineski izdavač i developer Tencent prije par godina kupio prava na licencu PUBG-a za izradu mobilne inačice, prva stvar koju je unio u gameplay su bili botovi, računalno generirani igrači koji su se muvali po mapama zajedno s ljudima i služili kao topovsko meso za napucavanje.

Time je gameplay prilično pojednostavljen i svaki igrač je odjednom dobio priliku nekoga ubiti, čak i ako je prvi puta zaigrao PUBG Mobile, što se ne može reći za originalni PUBG, koji se teško može nazvati "noob friendly" naslovom, jer je i za najmanji napredak potrebno provesti brojne sate u igri.

Igrači PC inačice PUBG-a u početku su se zgražali od PUBG Mobilea jer su smatrali da su je botovi učinili djetinjastom i ubili joj realnost, no mnogi su se nakon nekog vremena počeli pojavljivati na PUBG Mobile serverima (provjereno), posebice stoga što je Tencent lansirao i svoj vlastiti emulator koji je omogućio igranje mobilne inačice na PC-u.

PUBG Corporation ne govori o tome da je odlučio unesti botove u originalnu igru zbog popularnosti PUBG Mobilea, već se na taj potez navodno odlučio zbog toga da nastavi prikupljati nove igrače, jer se niti jednom početniku ne da igrati protiv hrpe veterana koji već godinama pogađaju vinsku mušicu u lijevo oko s pet kilometara udaljenosti.

Ti botovi će se pojavljivati samo u običnim (Normal matchmaking) igrama, a neće ih biti ni u novom Ranked modu. Slično kao u PUBG Mobileu, biti će ih više u mečevima s igračima niskih levela. To znači da ćete napredovanjem po levelima imati sve manje botova u mečevima, a kada dosegnete određenu razinu skilla i visoki level više ih možda nećete uopće susretati, osim ako će s njima trebati popuniti meč u kojem nema dovoljno ljudi.

Koje sve novosti osim botova i Ranked moda donosi PUBG u nadogradnji 7.2 možete pogledati u ovom videu.

Igra s novom nadogradnjom se već nalazi na testnim serverima, a uskoro će biti dostupna posvuda. Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->