Nalazite se
Članak
Objavljeno: 29.05.2019. 14:06

Computex 2019 

VIDEO: Intelov gaming laptop s dodatnim zaslonom

Pored Asusa, Intel je također predstavio slično rješenje laptopa sa sekundarnim zaslonom.

VIDEO: Intelov gaming laptop s dodatnim zaslonom

Asus je na Computexu predstavio ZenBook Pro Duo prijenosnik sa sekundarnim zaslonom koji bi uskoro trebao krenuti u prodaju, a prototip sličnog pod nazivom Honeycomb Glacier predstavio je i Intel.

Nije nam poznato tko je kome maznuo ideju, ali Intel je napravio laptop koji iznad tipkovnice također posjeduje sekundarni zaslon kao i Asusov. Honeycomb Glacier ima glavni FHD zaslon dijagonale od 15.6 inča, dok je sekundarni 12,3 inča, a glavna razlika u dizajnu između njega i ZenBook Pro Dua je u tome što između tipkovnice i sekundarnog zaslona postoji šarka koja omogućuje da ga dvostruko otvarate i postavljate u položaj koji god želite, kao što možete vidjeti u ovom videu.

 

Mada se radi o prototipu Intel ga je solidno napunio hardverom, pa ga pokreće overklokirani 45W Core i9 procesor uz pomoć grafičke kartice Nvidia GTX 1070. Intel svoj laptop otvoreno naziva "gamerskim", što znači da će biti direktno namijenjen gamerima, naravno ukoliko se uopće ikada pojavi na tržištu.

Hoće li ovakvi laptopi postati trend još nam nije poznato, ali ako se pojavi još neki proizvođač sa sličnim rješenjem, svijet prijenosnika bi se mogao uvelike promijeniti.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->