Nalazite se
Članak
Objavljeno: 28.05.2019. 13:27

Computex 2019 

HP dodao drvo u svoje Envy laptope

U svojem idućem konvertibilnom laptopu sada možete imati malo drva breze ili oraha.

HP dodao drvo u svoje Envy laptope

Orah i breza obično nisu materijali koji se vežu uz laptope, no HP je zaključio da je upravo drvo ono što je nedostajalo u njegovoj ponudi poslovnih prijenosnika, pa je to sada odlučio ispraviti.

HP je na Computexu predstavio novu liniju Envy prijenosnika pod nazivom Envy Wood, što znači da ćete uskoro imati opciju kupnje Envy 13, Envy x360 13, Envy x360 15 i Envy 17 laptopa s drvenim panelom na mjestu gdje se nalazi odmorište za ruke. Zapravo samo tamo, mada smo očekivali da će se naći i na poklopcu laptopa.

HP Envy Wood 2

Drvena ploča odmorišta za ruke dolazi u tri boje, bijeloj, crnoj i boji prirodnoj boji oraha, pa ako mislite da je to ono što vam je nedostajalo na laptopu i ne bojite se da ćete se "našpranjiti", slobodno izvolite.

Što se hardvera tiče, tu nema nekih posebnih iznenađenja, što znači da će se temeljiti na zadnjoj 10. generaciji upravo predstavljenih Intelovih Ice Lake procesora, ili AMD-ovih Zen 2.

HP Envy Wood 3

U novim laptopima će se nalaziti standardne HP-ove značajke poput Wake On čitača otiska prsta i glasovnog asistenta Alexe, a njihov dolazak na tržište je predviđen za jesen ove godine, kada ćemo saznati i hoće li drvo i koliko utjecati na cijene.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->