Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.12.2016. 11:02

Oculus 

VIDEO: 53 igre s naprednom podrškom za Oculus Touch

Oculus je objavio popis inicijanih igara koje će donijeti posebnu čar igranju s novim kontrolerima.

VIDEO: 53 igre s naprednom podrškom za Oculus Touch

Na tržištu high-end VR sustava Oculus se po jednom elementu nalazi iza HTC Vivea i PlayStation VR-a, a to je nedostatak adekvatnih kontrolera koji bi mogli maksimalno iskoristiti igranje u virtualnoj stvarnosti. Mada je Oculus Rift bio predvodnik u high-end VR gamingu, kontroleri koje posjeduje HTC Vive, pa čak i Move "sladoledi" PS VR-a, omogućuju puno bolju interakciju s virtualnim svjetovima.

Mada su njegovi Oculus Touch kontroleri najavljeni još davno, na tržište će stići tek ovih dana (6 prosinca 2016.), pa je Oculus odlučio predstaviti popis od prvih 53 igara koje će u trenutku lansiranja kontrolera biti ne samo kompatibilne, već će omogućiti posebno iskustvo igranja, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Među tim naslovima nalaze se igre Cryteka (The Climb), 2K (Carnival Games VR), kao i hrvatskog Croteama, čiji će Serious Sam VR: The Last Hope nakon HTC Vivea biti dostupan i na Oculus Riftu.

Popis igara za Oculus Touch

Tijekom iduće godine na tržištu će se pojaviti mnoštvo novih zanimljivih VR igara, uključujući Robo Recall, Lone Echo, Arktika.1 i Other Ocean’s Giant Cop: Justice Above All. Uz Touch kontrolere besplatno će se isporučivati The Unspoken i VR Sports Challenge.

Vezani sadržaji
Ključne riječi igre kontroleri Oculus Oculus Touch
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam