Nalazite se
Članak
Objavljeno: 02.05.2016. 16:08

Equil 

Upoznajte nabrijani pametni flomaster

Ovom flomasteru je hvatanje bilješki tijekom sastanka ili predavanja tek manji dio posla.

Upoznajte nabrijani pametni flomaster

Zahvaljujući napretku tehnologija iz domene interneta stvari, predmeti koje svakodnevno koristimo ubrzano se transformiraju u moćne male gadgete s mogućnostima koje daleko nadmašuju one kojima su dosad raspolagali. Pametni flomaster Equil odličan je primjer kako to funkcionira.

Što radi pametni flomaster? Pa, funkcionira kao falat za razmjenu ideja u svakodnevnom timskom radu, na kolegiju, predavanju, sastancima...

Flomaster hvata bilješke s ogromne površine od 2,5 puta 2 puta 1,5 metara. Obuhvaća i digitalizira sav sadržaj s bijele ploče što vam omogućava uključivanje u sastanak ili predavanje iako ste u tom trenutku fizički daleko od mjesta na kojem se odigrava. Dok je povezan, podatke prenosi u realnom vremenu. Nakon što se spojite moći ćete vidjeti sve što se događa i dati svoj doprinos, čak i kad bijela ploča nije na vidiku.

pametni flomaster

Omogućit će vam prijenos sastanaka uživo na vlastitom poslužitelju (podržava i Linux i Windows), uz opcionalni softver Meeting Server.

Dok nije povezan može primati, obuhvaćati i memorirati sve što je zapisano. Memorirane bilješke kasnije lako možete prebaciti na stolno ili tablet računalo, odnosno pametni telefon. Ne prepoznaje samo ispisane i iscrtane materijale, već i rukopis.

Conrad_medium

Kako podržava operativne sustave Android, OS X i Windows, možete ga koristiti na gotovo svim danas dostupnim prijenosnim I inim uređajima, s kojima ćete ga povezati koristeći Bluetooth ili USB.

Dolazi s pratećom aplikacijom Equil Note koja pregledavanje bilješki, obradu i memoriranje čini vrlo jednostavnim. Pomoću nje ćete svoje bilješke moći prenijeti na bilo koji prijamnik bilo gdje, podijeliti ih s još do 20 korisnika za pregled i omogućiti zajedničko uređivanje za do četiri korisnika.

Besplatna i iznimno korisna aplikacija dostupna je na iTunesu za iPhone, iPad i iMac, kao i Googleovom dućanu Play za Android a moguće ju je i sinkronizirati s popularnim aplikacijama i servisima kao što su Dropbox, Evernote, OneNote i iCloud. Uz Equil Note, tu je i Equil Sketch, aplikacija koja nudi veći izbor grafičkih alata.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->