Nalazite se
Članak
Objavljeno: 17.03.2014. 13:52

Najveća pomoć Microsoftu 

Titanfall digao prodaju Xbox One konzole za 96%

U tjedan dana od kako je stigao na tržište, Titanfall je u Velikoj Britaniji uvelike koristio Microsoftu.

Titanfall digao prodaju Xbox One konzole za 96%

Titanfall, najnovija igra Respawn Entertainmenta, developerske tvrtke koju su pokrenula dvojica suosnivača Infinity Warda i koautori čuvene Call of Duty franšize, Vince Zampella i Jason West, počela je svojim developerima i izdavačima (EA) donositi lijepe novce samo tjedan dana nakon lansiranja, a od nje će veliku korist imati i Microsoft.

Naime, prema rezultatima prodaje Xbox One konzola u Velikoj Britaniji za prošli tjedan, Microsoftov igraći sustav zabilježio je rast od čak 96% u odnosu na tjedan dana prije, pa se ne može govoriti o slučajnosti, jer je na povećanje prodaje očito uvelike utjecala jedna od najiščekivanijih pucačkih igara, koja se zasad pojavila samo na PC i Xbox One platformama.

Ako vam nije poznato, Titanfall je multiplayer igra koja igračima nudi mogućnost paralelnog igranja u liku vojnika "pješaka" i upravljanje egzoskeletonskim robotom (Titanom), kojeg si svaki igrač može pozvati na mapu. Jedna od odlika igre je fantastična pokretljivost likova, pa vam nije nikakav problem u nekoliko skokova i koraka po zidovima doskočiti na krov najviše zgrade, što nas vraća u dane "gipkih" MP shootera poput Q3A i UT-a.

Valja naglasiti da na utjecaj prodaje Titanfalla na prodaju Xbox One konzole, utiče i činjenica da je 70 posto Xbox One konzola koje su prodane prošli tjedan u Velikoj Britaniji, u "bundleu" imalo upravo tu igru.   

Izvor: EurogamerVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->