Nalazite se
Članak
Objavljeno: 16.01.2018. 11:42

CES 2018 

Stropni bežični punjač Cota Tile

Tvrtka Ossia predstavila je novu generaciju bežičnog punjača koji se ugrađuje na strop.

Stropni bežični punjač Cota Tile

Na ovogodišnjem CES-u pojavili su se zanimljivi proizvodi za bežično punjenje nove generacije, poput sustava tvrtke Energous Corporation koja je nedavno dobila Wireless Charging 2.0 certifikat od američke Federalne komisije za svoj bežični punjač WattUp. Osim Energousa, svoj novi proizvod za bežično punjenje Cota Tile na sajmu je predstavila tvrtka Ossia.

Baš kao i WattUp, Cota Tile omogućuje punjenje gadgeta na većim udaljenostima, što znači da više ne trebate koristiti "kontaktne" punjače, već ćete svoje gadgete u čitavoj sobi puniti putem punjača ugrađenog u strop.

OSSIA

Pored toga, novi Cota Tile punjač sada ima za dvije trećine manju potrošnju struje u odnosu na prvu generaciju, dok istovremeno omogućuje 10 posto više bežične energije uređajima.

Kako biste punili svoje gadgete putem Cota Tile sustava, morat ćete na njih spajati Cota prijemnike, a oni će potom distribuirati struju u uređaje i puniti im baterije.

Cota punjač

Više informacija o Cota Tile punjaču koji reklamiraju kao „tehnologiju koja će promijeniti svijet“ potražite na ovoj poveznici. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam