Nalazite se
Članak
Objavljeno: 11.01.2018. 11:52

CES 2018 

VIDEO: Printer za postiće i poruke

Cubinote je predstavio male printere koji će vam ispisivati brzojave nove generacije.

VIDEO: Printer za postiće i poruke

Spadate li među one koji posvuda lijepe Post-it listiće kako bi sebe ili članove svoje obitelji i poslovne suradnike podsjetili što trebaju napraviti na poslu ili kod kuće, možda će vam se dopasti novi printeri iz tvrtke Cubinote, predstavljeni na CES 2018 sajmu u Las Vegasu.

Prvi među njima pod istoimenim nazivom Cubinote, omogućuje vam printanje "postića", odnosno ljepljivih papirića s podsjetnicima, koje ćete napisati ili našarati u aplikaciji svojeg pametnog telefona, a potom poslati bežično na printer, kao što možete vidjeti u ovom videu. 

Drugi je Memobird, koji će vam omogućiti printanje poruka, grafike, fotki iz kamere, WhatsAppa ili nekog drugog servisa na papir koji se nalazi u velikoj traci poput role za račune kakve dobivate u dućanima. Obzirom da za slanje materijala u print ne trebate biti u blizini printera, jer ih možete direktno slati na printere vaših prijatelja ili članova obitelji koji posjeduju Memobird, ovo nazivaju telegramima nove generacije.

Oba printera posjeduju Wi-Fi i Bluetooth i koriste termalni papir, što znači da ne trebaju tintu, a zamjenske role dolaze u tri boje, dok rezolucija isprinta iznosi 384 dpi.

Memobird je već stigao u prodaju po cijeni od 79 dolara, dok će Cubinote stići na tržište u ožujku 2018. po cijeni od 149 dolara.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->