Nalazite se
Članak
Objavljeno: 29.10.2015. 14:35

Galaxy View 

Samsung predstavio mrcinu od tableta

Galaxy View je tablet koji je prvenstveno namijenjen reprodukciji multimedijskih sadržaja.

Samsung predstavio mrcinu od tableta

Ako ste nedavno bili u prilici pročitati naš članak o velikom Samsungovom Galaxy View tabletu s dijagonalom zaslona od 18,4 inča, sada možemo potvrditi da su sve glasine o njemu bile točne, što znači da izvori u Samsungu iz kojih cure informacije, dobro rade svoj posao.

Naime, Samsung je službeno predstavio ovu mrcinu od tableta, koji dolazi s 18,4-inčnim ekranom Full HD razlučivosti (1080 p/123 ppi), a pokreće ga 1,6 GHz procesor uz pomoć  2 GB RAM-a, dok mu za pohranu služi 32 ili 64 GB interne memorije, koja se može proširiti putem microSD kartice.

Iznad ekrana se nalazi selfie kamera od 2,1 MP, a uređaj posjeduje opcije povezivosti Bluetooth 4.1 BLE i Wi-Fi 802.11 ac, dok bi se na tržištu trebao naći i LTE model s nano-SIM slotom.

Kompanija tvrdi kako vam tablet se jednim baterijskim punjenjem može omogućiti do osam sati reprodukcije, zahvaljujući bateriji od 5700 mAh, dok će vam kvalitetan zvuk omogućiti ugrađeni dual 4W stereo zvučnici.

Galaxy View će raditi na Android 5.1 Lollipop OS-u s Media UX skinom, a za sada Samsung još jedino nije dao nikakve informacije o cijeni ili dostupnosti, mada smo mi prema informacijama iz glasina predvidjeli da će najslabiji model koštati oko 600 dolara (4.155 kn).

Obzirom da tablet dolazi s praktičnim stalkom koji se može postaviti u dvije pozicije, očito je da ga je Samsung ponajviše namijenio za gledanje filmova, dok će poslovnjacima dobro doći za prezentacije.   

Izvor: Vidilab

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam