Nalazite se
Članak
Objavljeno: 30.06.2017. 12:25

MWC Shanghai 2017 

Samsung lansirao ISOCELL brand mobilnih kamera

Novi Samsung ISOCELL brand ponuditi će širok raspon senzora kamera uključujući novu dual kameru.

Samsung lansirao ISOCELL brand mobilnih kamera

Tvrtka Samsung Electronics na ovogodišnjem MWC Shanghai 2017 sajmu predstavila je svoj novi brand senzora kamera pod nazivom ISOCELL koji ime nosi po istoimenoj Samsungovoj tehnologiji predstavljenoj 2013. godine.

Samsung tvrdi da kamere pod novim brandom donose kombinaciju ultratankog dizajna i visoke kvalitete, a zahvaljujući ISOCELL tehnologiji svaki piksel je odvojen fizičkom preprekom koja smanjuje prožimanje boja (color crosstalk) između piksela. To omogućuje visoku vjerodostojnost boja i izvrsnu kvalitetu slike čak i kod manjih piksela.

Samsung MWC 2017 Shanghai

Novi brand senzora kamera biti će podijeljen na 4 podgrupe, Bright, Fast, Slim i Dual. ISOCELL Bright senzori će omogućiti svijetle i oštre slike s visokom vjerodostojnosti boja i redukciju šuma u uvjetima slabijeg osvjetljenja, dok će ISOCELL Fast senzori omogućiti brzi autofokus statičnih i pokretnih objekata i u tami.

ISOCELL Slim senzori koriste piksele najmanjih veličina na tržištu, odnosno između 0,9-1,0 nanometara, pa bi trebali omogućiti kvalitetno snimanje na vrlo tankim uređajima, a ISOCELL Dual senzori se mogu kombinirati u raznim kombinacijama na potrošačkim uređajima kako bi omogućili značajke koje odgovaraju potrebama današnjih korisnika.

Više informacija o novim Samsungovim senzorima kamera potražite na ovoj poveznici.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->