Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.06.2017. 11:53

Arizona Sunshine 

VIDEO: Lansirana PSVR horror igra Arizona Sunshine

Vertigo Games lansirao dinamičnu horror igru u kojoj se borite protiv hordi zombija.

VIDEO: Lansirana PSVR horror igra Arizona Sunshine

Jedna od najvećih zamjerki koje smo našli u prvim VR igrama dostupnim na tržištu bila je to što su gotovo sve bile više demoi onoga što bi VR jednog dana mogao donijeti nego "prave" punokrvne igre.

Kako se čini, sada dolazi vrijeme nove generacije VR igara, koje će u virtualnoj stvarnosti ponuditi puno više, a jedna od njih je upravo lansirana od strane Vertigo Gamesa.

Njihov naslov koji je već dostupan za PS4 PSVR pod nazivom Arizona Sunshine, predstavlja pucačinu iz prvog lica u kojoj se borite protiv hordi zombija u zatvorenim i otvorenim prostorima pomoću velikog arsenala oružja, a podržava sve dostupne PS4 i PSVR kontrolere, uključujući Move "sladolede" i PSVR Aim "pušku", koju developeri posebno preporučuju, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Pored toga igra vam omogućuje igranje u aktivnom modu, odnosno uz stajanje i hodanje, ali i u modu tzv. teleporta, što znači da možete ruke s oružjem odvojiti od tijela, čime dobijete svojevrsni pogled iz trećeg lica, pa se nećete morati previše znojiti i fizički iscrpljivati.  

Je li ovo doista "prava" VR igra kakvom ju predstavljaju saznat ćemo čim ju isprobamo.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->